Omgaan met privacy in een bibliotheek

Nyink produceert oplossingen die rust en privacy creëren in bibliotheken en staat bekend om hun privacyschermen en akoestische oplossingen. In 2017 heeft Nyink het roer omgeslagen met een compleet nieuwe website en nieuwe oplossingen voor bibliotheken, waaronder een privacyscherm die bezoekers in staat stelt hun digitale zaken te doen met de belastingdienst.

Bezoekers van een bibliotheek willen op hun gemak kunnen lezen, studeren of werken. Een bibliotheek is bij uitstek een plek waar men wil beleven. Beleven doen we door te zien, te voelen en te horen. De beleving van een bibliotheek heeft dan ook een grote invloed op de bezoeker. Met een breed scala aan innovatieve producten levert Nyink een positieve bijdrage aan de manier waarop we een bibliotheek ervaren. Het creëren van rust en stilte via één van de maatwerk oplossingen van Nyink is hiervoor dé manier.

Bekijk onze producten

Visuele en akoestische rust in een bibliotheek

De Belastingdienst, de Koninklijke Bibliotheek en de Openbare Bibliotheken hebben in 2016 een convenant gesloten. Deze partijen zijn gaan samenwerken om mensen ondersteuning te bieden bij het digitaal zaken doen met de overheid. De 800 bibliotheken bieden hierbij faciliteiten als computers, printers en cursussen. Bij het digitaal zaken doen met de overheid komen echter meer zaken kijken. Een belangrijk aspect is de privacy en de bescherming van persoonsgegevens. Nyink heeft meerdere oplossingen ontwikkeld om de nodige privacy te bieden. Hierbij kan gedacht worden aan eenvoudig te plaatsen privacyschermen, vaste werkplekafscheidingen en wegklapbare schotten.

Onze oplossingen voor bibliotheken

Om meer rust en privacy te creëeren bij bibliotheken hebben we verschillende maatwerk oplossingen ontwikkeld. Daarnaast helpen we jou graag verder. Heb je dan ook een vraag voor ons? Neem dan gerust contact met ons op of chat direct met vakman Erik. We helpen je graag!

Hoe kun je de akoestiek verbeteren?

In de video hiernaast legt vakman Peter uit hoe je de akoestiek kunt verbeteren en krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij Nyink.

Lees meer over Nyink