✔ Gratis advies op maat

Wij bieden jou een gratis advies op maat aan. Grote open ruimtes zorgen namelijk voor galm, dat is storend bij de werkzaamheden op kantoor. Met name in ruimten waar veel gecommuniceerd/gebeld wordt zal het geluid door de ruimte blijven galmen. Om efficiënt te werken is het zaak deze geluidsprikkels en bewegingsprikkels te verminderen. Met onze akoestische oplossingen zorgen we er voor dat je weer rustig kunt werken op kantoor zonder afgeleid te worden. Bekijk onze oplossingen, of vraag een adviesgesprek aan.

✔ Gediplomeerde vakmensen

Maak kennis met onze vakmensen. Dit jonge en enthousiaste team staat altijd klaar om met uw vraagstuk aan de slag te gaan. Ons team bestaat uit mensen met verschillende achtergronden die samen op bijna alle vragen wel een antwoord weten. Twijfel vooral niet om contact met ons op te nemen.

✔ Altijd maatwerk oplossingen

Nyink heeft zich gespecialiseerd als leverancier van rust oplossingen. Akoestiek is daar een belangrijk onderdeel van. Wij produceren duurzame akoestische oplossingen van hoge kwaliteit, voor een aantrekkelijke prijs. Met onze akoestische producten creëren we zowel een akoestische als visuele rust. Alles wordt bij ons op maat geproduceerd.

Meer informatie over akoestische panelen

HOOGWAARDIGE AKOESTIEK

De akoestische panelen van Nyink hebben een vulling dat bestaat uit 40mm dik absorptiemateriaal, vervaardigd uit gerecyclede kleding. Dit materiaal heeft van nature een zeer hoge akoestische waarde (αw 0,95), doordat de vele natuurlijke vezels in het product de geluidsgolven breken.

STOFFERING GEMAKKELIJK VERWISSELBAAR

De stoffering van de akoestische panelen is eenvoudig te vervangen, waardoor het mogelijk is om op een voordelige manier een nieuwe look te creëren. Op deze manier kan een ruimte op een eenvoudige manier een nieuwe uitstraling krijgen. Een ander groot voordeel is dat de akoestische panelen op maat gemaakt worden in Groenlo, waardoor maatwerk standaard is.

AKOESTISCH WANDPANELEN

Door een slim ophangsysteem kunnen de wandpanelen aan twee tot drie excentrische schrijven worden opgehangen. Indien de twee of drie gaatjes in de muur niet helemaal waterpas geboord zijn, is het mogelijk om de excentrische schrijven bij te draaien, totdat het akoestische wandpaneel waterpas hangt.

Bekijk onze akoestische oplossingen
Op maat gemaakt
Gerecycled materiaal
Vakmanschap

Hoe worden onze producten gemaakt?

We merken dat mensen in deze tijd van snelle veranderingen en digitalisering nog steeds behoefte hebben aan een bedrijf dat werkt zoals de schoenmaker op de hoek. Persoonlijk contact, kennis, ervaring en vakkundigheid zijn daarom de basisbeginselen waarop wij te werk gaan. Daarom is ons woord: vakmanschap.

Nyink is een jong bedrijf dat op een ambachtelijke manier met haar vak bezig is. Met ons team van vakmensen leveren we kwaliteitsproducten geheel afgestemd op de wensen van onze klant. Tijdens ons vijf jarig bestaan hebben we een breed scala innovatieve producten ontwikkeld die in meerdere Europese landen intensief gebruikt worden. In onze eigen productiefaciliteit in Groenlo is maatwerk eerder standaard dan uitzondering. Met onze anti spiekschermen, concentratieschermen, akoestische oplossingen en scheidingswanden spelen we in op duurzame productie van probleemoplossende producten.

Ben je benieuwd welke vakmensen onze producten voor jou maken en hier op de foto staan? Lees dan meer over hen op de volgende pagina.

Meer over Nyink & onze vakmensen

Akoestiek verbeteren door Nyink

Waarschijnlijk heb je ons wel eens gezien op tv. Nyink is meerdere malen op RTL te zien geweest, zoals het RTL4 programma Lifestyle Xperience of het RTL7 programma Ondernemend Nederland. Via deze weg willen we een kijkje achter de schermen geven in ons bedrijf en willen we mensen laten zien hoe zij meer rust kunnen creëren doormiddel van onze oplossingen.

Wil je graag meer weten over onze akoestische producten? Bekijk dan rustig onze website en vind welke oplossing voor jou geschikt is. Kom je er niet helemaal uit? Wij geven je graag een gratis advies op maat.

Meer over onze akoestische producten

Nyink is bekend van RTL

Onze oplossingen en producten

Op onze website vind je een breed aanbod aan producten die voor rust zorgen bij jouw thuis, op jouw werkplek, of in jouw vrije tijd. Onze oplossingen zijn overal om je heen te vinden. Bekijk snel wat de oplossingen zijn voor jouw sector, of bekijk direct het product waar je naar op zoek bent. Ons aanbod varieert van spiekschermen tot akoestische oplossingen en concentratieschermen.

We hebben totaaloplossingen voor de sectoren: