Vakmanschap in akoestische desk dividers

Een belangrijke reden voor het gebruiken van desk dividers is geluidsdemping. Veel collega’s hebben overlast van elkaar tijdens het telefoneren of onderling overleg. Vooral wanneer er veel mensen in een kleine ruimte aan het werk zijn speelt geluidoverlast een grote rol. De desk dividers van Nyink zijn voorzien van een hoogwaardig akoestische kern, waardoor het geluidoverlast van pratende collega’s een stuk minder wordt. Het akoestische materiaal dat Nyink gebruikt voor de desk dividers bestaat uit gerecyclede spijkerbroeken, dat van nature een zeer hoge akoestische waarde heeft. Dit materiaal is omkaderd met een aluminium frame en afgewerkt met een luxe stoffering.

De desk dividers zijn te verkrijgen in 6 kleuren maar het is ook mogelijk om de divider te personaliseren met een eigen opdruk. Door middel van klembeugels wordt de desk divider schadevrij aan het tafelblad van het bureau geklemd. We maken gebruik van een groot aantal standaard maten, maar maatwerk is geen probleem en hiervoor worden geen extra kosten gerekend. Met onze desk divider bent u verzekerd van een goede oplossing voor een zeer scherpe prijs.

Meer over onze oplossingen

Mogelijke desk dividers

Desk-up screen

De werkplekken op het kantoor worden vaak geteisterd door een overmaat van beweging en geluid. Hierdoor worden medewerkers snel afgeleid, waardoor de productiviteit daalt. Het is erg belangrijk om rustige werkplekken te creëren, waar zowel de visuele prikkels als de geluidsprikkels op een acceptabel niveau zijn. Een desk-up screen kan hier uitkomst bieden.

Een desk-up screen is een akoestisch paneel dat op een bureau of tafel geplaatst wordt waardoor zowel een visuele- als een akoestische afscheiding ontstaat. De visuele afscheiding is gewenst om de uitstraling op het kantoor te verbeteren. Door het desk-up screen te plaatsen zijn de werkbladen van het bureau afgeschermd, waardoor een rustige uitstraling gerealiseerd wordt. Daarnaast zorgt het desk-up screen ook voor een verbetering van de concentratie van de gebruiker, aangezien hij of zij minder beweging in het kantoor ervaart. Beweging is namelijk één van de grootste afleidingsfactoren op het kantoor, net als geluid. Een goed desk up screen heeft ook een goede akoestische werking, waardoor een deel van het omgevingsgeluid wordt gedempt. Daarnaast zorgt een goede akoestische desk-up screen ook voor een geluiddemping van het geluid dat door de gebruiker zelf geproduceerd wordt. De desk-up screens van Nyink hebben hoogwaardige akoestische waardes, aangezien de vulling van de desk-up screens bestaat uit 40mm dik materiaal dat vervaardigd is uit gerecycled katoen. Dit katoen heeft van nature een zeer hoge geluidsabsorberende werking. Het akoestische materiaal is verwerkt in een aluminium frame dat is afgewerkt met een luxe Lucia stoffering of een stoffering met een opdruk naar keuze. De desk-up screen van Nyink is in alle maatvoeringen te verkrijgen en schadevrij te monteren middels bureauklemmen.

Nyink biedt kwalitatief hoogwaardige desk-up screens voor een zeer aantrekkelijke prijs. Flexibiliteit en klant specifiek produceren zijn kernwaardes van Nyink, kijk voor de mogelijkheden van desk-up screens op bij een van de producten hieronder, of voor andere akoestische oplossingen