Fotopaneel met akoestische waarde

Een nieuwe woning of een nieuw kantoor, maar nog niet je eigen identiteit aan de ruimte kunnen geven? Wil je eens iets anders aan de muur hebben hangen dat geheel naar eigen wens bedrukt kan worden? Denk dan eens aan een fotopaneel. Een fotopaneel van Nyink is niet alleen te bedrukken met elke gewenste opdruk, hij dempt ook nog eens overtollig geluid in de ruimte, door de akoestische eigenschappen van het fotopaneel.

Er wordt steeds vaker gebruikt gemaakt van een fotopaneel als wanddecoratie, waarbij een afbeelding naar keuze super scherp op een doek gedrukt wordt. Dit doek wordt vervolgens in een aluminium frame gespannen, dat eenvoudig aan de muur bevestigd wordt. Enkele handelingen die heel eenvoudig zelf uit te voeren zijn met de bijgeleverde handleiding. Het effect van de scherp gedrukte afbeelding geeft een geweldige sfeer aan de ruimte waarin het fotopaneel hangt.

Het unieke van de fotopanelen van Nyink is dat ze ook een hoge akoestische waarde hebben. Doordat er gerecyclede spijkerbroeken achter het doek verwerkt worden, hebben de fotopanelen ook zeer hoog geluidsabsorberend vermogen, waardoor de nagalm in de ruimte verminderd wordt.

Fotopaneel met de akoestische producten

Een unieke fotowand met een functie!

De fotowanden van Nyink worden standaard geleverd met een akoestische vulling, waardoor de galm in de ruimte aanzienlijk verminderd wordt en het akoestisch klimaat verbeterd wordt. De fotowanden hebben dus een dubbele werking en zijn zeer populair in ruimtes waar er sprake is van geluidoverlast. De akoestische vulling van de fotowanden is geproduceerd uit gerecyclede spijkerbroeken en hebben van nature een zeer hoge geluidsdemping vanwege de vele vezels.

Een bijkomend voordeel is dat de bedrukte doeken eenvoudig zelf te vervangen zijn door een ander bedrukt doek, waardoor een ruimte zeer snel weer opnieuw getransformeerd kan worden. De fotowanden zijn eenvoudig zelf te bevestigingen door middel van enkele schroeven en pluggen.

Waarom een fotowand?

Creëer een unieke uitstraling
Snele wand afwerking
Voordelig in aanschaf
Akoestisch
Bedrukte doeken eenvoudig te vervangen
Eenvoudig zelf te bevestigen