Oplossingen voor zorg & welzijn

Met behulp van onze akoestische oplossingen en werkplekafscheidingen willen we rust en privacy te creëren. Ook bieden we concentratieschermen en spiekschermen voor leerlingen met concentratieproblemen. Alle producten worden in onze productiefaciliteit in Eibergen op maat gemaakt. Stel zelf je akoestische producten samen en geef een eigen identiteit aan een ruimte. Alle akoestische producten hebben hoogwaardig akoestische kern van gerecyclede kleding, dat zorgt voor minder galm en meer rust.

Kies hiernaast de oplossing die bij jou past.

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN IN DE SECTOR ZORG & WELZIJN

Aanpak akoestiek SKB Winterswijk

Het SKB in Winterswijk heeft ons gevraagd om 2 akoestische problemen op te lossen. Op de belwerkplekken van het lab was er sprake van veel ergernis en productiviteitsverlies doordat er een overmaat van geluid geproduceerd werd. Door middel van onze akoestische bureauschermen en akoestische roomdividers hebben we ervoor gezorgd dat het geluid direct bij de bron gedempt wordt. Daarnaast heeft dit gezorgd voor veel meer visuele rust en concentratie.

Op de kinderprikafdeling was het probleem dat het geluid van een huilend/gillend kind de wachtkamer kon bereiken. Niet fijn voor de kinderen die zitten te wachten. We hebben besloten om het geluid in de prikruimte zo goed mogelijk te dempen en de deur naar de wachtkamer akoestisch te verbeteren. Dit alles met akoestische fotopanelen geprint in het thema van de kinderprikkamer, met een tevreden klant en kinderen als resultaat.

Vrijblijvend advies?

Heb jij ook een akoestisch probleem en weet je je geen raad? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag een gratis adviesgesprek aan met een van onze vakmensen.

Vraag om advies