Akoestische muurcirkel – nu met meer dan 25 prints!

Elk jaar is het een komen en gaan van woontrends. Sommige trends blijven een paar jaar hangen en andere voelen net als eendagsvliegen. De Scandinavische woontrend en het huis in strakke lijn bestaan al een aantal jaar en zal zeker nog niet snel verdwijnen. Door de simpliciteit en de rust die het in huis creëert trekt dit nog altijd menig mens aan om na een drukke werkdag deze woonstijl te realiseren.

Rust in huis, is rust in je hoofd
Er wordt vaak gezegd dat spullen weggooien en simpliciteit zorgen voor rust in het hoofd. Toch kan het in werkelijkheid anders uitkomen. Weinig spullen zorgen inderdaad voor rust, maar het kan er ook voor zorgen dat de akoestiek in huis verslechterd.

Om de rust in huis te creëren hebben wij akoestische muurcirkels ontwikkeld. Onze muurcirkels zorgen dat de akoestiek in huis wordt verbeterd en jij jouw eigen stijl in huis kunt behouden. Met een printcollectie van meer dan 25 prints die constant worden aangevuld hebben we altijd een print die bij jouw past! Van oude meesters tot modern art, we hebben naar ieders wens wat te bieden! Daarnaast is de muurcirkel verkrijgbaar in verschillende maten!

Hoe realiseren wij dit?
Hoe wij de akoestische waarde in huis verbeteren is met behulp van recyclede spijkerbroeken. Dit materiaal wordt vervezeld, waardoor deze het geluid van de tv, pratende mensen of de galm van jouw radio in huis opneemt.

Het is een feit dat niets zoveel onrust bezorgd dan galm in huis. Een slechte akoestiek zorgt voor vermoeidheid, hoofdpijn en overgevoelig prikkels. Dus wanneer je samen met je lief op de bank zit is de gezelligheid snel vervaagd naar irritaties en slapende musjes.

SHOP ONZE AKOESTISCHE MUURCIRKELS HIER!

Terug naar het overzicht