Handig spiekscherm

De basic voldoet perfect aan de vraag van het Linde College. Dit spiekscherm is licht van gewicht en eenvoudig tussen de werkplekken te plaatsen. Worden de schermen niet gebruikt, dan kunnen ze in elkaar worden geschoven en in een kleine ruimte opgeslagen worden. Dit bleek ons Basic spiekscherm te zijn. De spiekschermen zijn slechts enkele keren per jaar nodig en dienen weinig opslagruimte in beslag te nemen.

Basic

De basic voldoet perfect aan de vraag van het Linde College. Dit spiekscherm is licht van gewicht en eenvoudig tussen de werkplekken te plaatsen. Worden de schermen niet gebruikt, dan kunnen ze in elkaar worden geschoven en in een kleine ruimte opgeslagen worden.

Het 3mm dikke kunststof is bijna onbreekbaar en erg licht. Ideaal om een computerlokaal/klaslokaal tijdelijk om te bouwen naar een (digitaal) toetslokaal. Door het beperkte materiaal dat gebruikt wordt voor de productie van de Basic is hij ook nog eens heel aantrekkelijk geprijsd.

Meer klanten waar we voor werken

Erik Weenink
Job Harmsen
Dave Lageschaar

Vakmanschap 2.0

Nyink is een jong bedrijf dat op een ambachtelijke manier met haar vak bezig is. Met ons team van vakmensen leveren we kwaliteitsproducten geheel afgestemd op de wensen van onze klant. Tijdens ons vijf jarig bestaan hebben we een breed scala innovatieve producten ontwikkeld die in meerdere Europese landen intensief gebruikt worden. In onze eigen productiefaciliteit in Groenlo is maatwerk eerder standaard dan uitzondering. Met onze anti spiekschermen, concentratieschermen, akoestische oplossingen en scheidingswanden spelen we in op duurzame productie van probleemoplossende producten.

Meer over Nyink & onze vakmensen