Algemene routing

Het waarborgen van de veiligheid begint al bij de binnenkomst en routing binnen de school. De pijlen op de grond staan kriskras door elkaar en de meeste leerlingen houden zich slecht aan de aangegeven routing. Door middel van obstakels in de vorm van roomdividers zijn studenten en docenten eenvoudig te sturen. Door de roomdividers te voorzien van print kunnen coronaregels en routing ook direct kenbaar gemaakt worden. Bijkomend voordeel is dat de akoestische roomdividers de akoestiek in de veelal rumoerige gang aanzienlijk zullen verbeteren. Deze roomdividers zijn ook uitermate geschikt voor kantines, het opdelen van klaslokalen en voor in lerarenruimten.

Bekijk hier onze roomdividers

In de klas

Veiligheid creëren in de klas kan nog wel eens de grootste uitdaging zijn. De tafels staan dicht op elkaar, de docent geeft persoonlijke uitleg aan leerlingen en er moet worden samengewerkt. Ondanks de steeds flexibeler wordende regelgeving willen leerlingen en docenten zich veilig voelen op school. Onze oplossingen om werkplekken af te scheiden zorgen niet alleen voor een veilig gevoel, maar ook voor een beter concentratie en rustige leeromgeving.

  • antibacterieel
  • eenvoudig te reinigen
  • geluiddempend
Bekijk hier onze concentratie oplossingen

 

Om het veilige gevoel te behouden en het persoonlijke contact tussen de leerling en docent te behouden zijn ook transparante oplossingen verkrijgbaar.

  • diverse uitvoeringen
  • geschikt voor leerling`tafel en lerarentafel
  • uit voorraad leverbaar
Bekijk hier onze transparante oplossingen

Tijdens examens

Tijdens examens
Examens worden met veel leerlingen tegelijk afgenomen om zo fraude te vermijden. Door de 1,5 meter samenleving is een totale bezetting van een examenlokaal vaak niet mogelijk. Hierdoor wordt het lastig om toetsing uit te voeren in groten getale. Wij hebben verschillende oplossingen gecreëerd om besmetting en spieken tijdens toetsing te beperken.

  • uit voorraad leverbaar
  • eenvoudig te reinigen

Bekijk hier onze oplossingen

Voor persoonlijk advies of andere vragen kun je contact openen met ons via info@nyink.nl of bel ons op 0544 – 700 204.