Akoestische oplossingen
Vakmannen
3D tekeningen

Wat is een akoestische oplossing?

Veel mensen hebben er wel een last van: omgevingprikkels. In de meeste gevallen gaat het hierbij om geluidsprikkels van collega’s die aan het bellen zijn, een buurman met te harde muziek of een machine die teveel lawaai maakt. Een veelvoorkomend probleem waarvan de oplossing makkelijker te vinden is dan vaak gedacht.

Een akoestisch paneel zorgt ervoor dat het geluid wordt opgenomen in de wand. Bij Nyink hebben we hier een unieke werkwijze voor. Door gebruik te maken van gerecyclede spijkerbroeken in onze akoestische oplossingen zorgt dit ervoor dat je geen last meer hebt van geluidprikkels.

Deze akoestische oplossingen kunnen door middel van verschillende manieren worden toegepast. Denk hierbij aan een akoestisch wandpaneel voor op de wand, een akoestische bureaudivider is ideaal voor op kantoor en ons concentratiescherm is de oplossing voor het onderwijs.

Meer over Nyink & onze vakmensen

Onze akoestische producten

Op onze website vind je een breed aanbod aan producten die voor rust zorgen bij jouw thuis, op jouw werkplek, of in jouw vrije tijd. Daarnaast bieden wij maatwerk oplossingen waardoor jij altijd het gewenste resultaat zult behalen. We hebben akoestische producten voor verschillende sectoren.

De totaaloplossingen voor de sectoren zijn hieronder te vinden:

Een greep uit onze klanten

Waarom zijn akoestische oplossingen handig?

Vakman Peter legt het je graag uit in deze video en krijg direct een kijkje achter de schermen bij ons inspiratiecentrum in Eibergen.

Stel een vraag aan Peter