De ideale omgeving om te bellen!

In de callcenters van Kalff wordt door een fanatiek team bijna constant gebeld. Dit wervingsbureau gaat voor kwaliteit en wil dit ook terug zien in de gesprekken en bij de werknemers. Zij zijn zich bewust van de werkomgeving die hier invloed op heeft. Doordat veel mensen in een relatief kleine omgeving aan het bellen zijn is het al snel rumoerig. Om dit tegen te gaan waren er scheidingswanden geplaatst. Deze wanden hadden echter geen goede akoestische waarden en de uitstraling was aan vernieuwing toe.

Voor de herinrichting van het nieuwe kantoor heeft Kalff Nyink benaderd om de akoestiek te verbeteren door nieuwe panelen tussen de werkplekken te plaatsen. Doordat alle tafels op het zelfde niveau staan is de opzetwand een effectief en relatief voordelige oplossing. Er is gekozen om voor de 3 individuele afdelingen een aparte kleur van de huisstijl van Kalff te geven, om zo de kleur ook een functie te geven.

Het eindresultaat is een callcenter waar veel meer rust en stilte is en werknemers geconcentreerder kunnen werken.

„Toen we de ruimte binnen kwamen merkten we direct het verschil. Erg fijn!“

Weitere Kunden, für die wir arbeiten

Erik Weenink
Job Harmsen
Dave Lageschaar

Fachkompetenz 2.0

Nyink ist ein junges Unternehmen, das sein Handwerk versteht. Mit unserem Team aus versierten Fachkräften liefern wir Qualitätsprodukte, die ganz auf die Wünsche unserer Kunden abgestimmt sind. Im Laufe unserer fünfjährigen Geschichte haben wir eine breite Skala an innovativen Produkten entwickelt, die in mehreren europäischen Ländern intensiv genutzt werden. In unserer eigenen Produktionsstätte in Groenlo ist Maßarbeit eher Regel als Ausnahme. Mit unseren Abschreibschutz-Paneelen, Tischabschirmungen, Akustiklösungen und Trennwänden erfüllen wir den Bedarf an problemlösenden Produkten aus nachhaltiger Herstellung.

Mehr über Nyink & unsere Fachleute