Welke scholen gingen jouw voor?

Op zoek naar een oplossing tegen het spieken?

In mei beginnen de eindexamens voor veel leerlingen en moeten de scholen hiervoor anti spiekmaatregelen nemen. Scholen nemen de laatste jaren verschillende maatregelen om spieken te voorkomen. Leerlingen mogen door de snelgroeiende technologie geen smartwatch om en ook geen mobiele telefoons mee nemen naar de examens. Om het afkijken bij iemand anders zijn toets te voorkomen biedt Nyink verschillende spiekschermen aan, om leerlingen hun eigen toets te laten maken en hierdoor spieken te voorkomen.

Breed assortiment anti spiekschermen

In Eibergen worden alle anti spiekoplossingen uitgedacht en ontworpen. De basis hiervan ontstaat altijd vanuit een vraag bij onze klanten. Doormiddel van co-creatie vinden we altijd een passende oplossing voor elke situatie. Dit heeft geresulteerd tot een breed assortiment spiekschermen en concentratieschermen waarmee we bijna altijd een passende oplossing kunnen bieden.

Wij helpen je graag verder!

Zit de juiste oplossing er voor jouw niet bij? Geen probleem, we denken graag mee in een maatwerkoplossing. Doordat we onze eigen productiefaciliteit hebben en korte lijnen hebben met het onderwijs kunnen we vaak op korte termijn een passende oplossing bedenken en produceren. Kom gerust eens bij ons langs of vraag een gratis adviesgesprek aan. Je kunt ons bereiken via 0544 – 700 204 of neem contact met ons op via de onderstaande butten. Wij helpen je graag verder!

Bekijk onze contactgegevens

Basic Spiekscherm

De Basic is een licht gewicht solide kunststof scherm dat zeer eenvoudig los op een tafel gezet kan worden, onder andere tijdens toetsen en examens. Doordat de schermen een perfecte pasvorm hebben, zijn ze zeer rendabel op te bergen door ze aan de bijhorende wandbeugel te hangen.

  • Licht gewicht & verschillende afmetingen (50, 60 en 80 cm)
  • Basic’s zijn in elkaar te schuiven
  • Wandbeugel voor opslag verkrijgbaar

 

Meer informatie over het Basic Spiekscherm

Privascreen

Met dit innovatieve spiekscherm worden werkplekken in een handomdraai van elkaar gescheiden. Het scherm wordt veel toegepast om spieken te voorkomen en om de concentratie van de gebruiker te vergroten.

  • In- en uitklapbaar
  • Studentproof
  • In meerdere formaten verkrijgbaar

 

Meer informatie over het Privascreen

Flex Anti Spiekscherm

Dit flexibele spiekschermscherm wordt zeer eenvoudig op een tafel geklemd voor tijdelijke plaatsing in een ruimte die veelal gebruikt wordt voor andere doeleinden. De Flex wordt gebruikt ter bevordering van de concentratie en om spieken te voorkomen.

  • Eenvoudig te plaatsen en weg te nemen
  • Maatwerk mogelijk
  • Opbergkar verkrijgbaar

Bekijk ons Flex Anti Spiekscherm

Nyink is bekend van RTL4

Nyink is meerdere malen op RTL te zien geweest, zoals het RTL4 programma Lifestyle Xperience of het RTL7 programma Ondernemend Nederland. Via deze weg willen we een kijkje achter de schermen geven in ons bedrijf en willen we mensen laten zien hoe zij meer rust kunnen creëren doormiddel van onze oplossingen.

Wil je graag meer weten over onze oplossingen voor het onderwijs? Bekijk dan rustig onze website en vind welke oplossing voor jou geschikt is. Kom je er niet helemaal uit? Wij geven je graag een gratis advies op maat.

Meer over Nyink & onze vakmensen