Direct minder galm en een gave uitstraling!

 

Een nieuwe woning, maar nog niet je eigen identiteit aan de ruimte kunnen geven? Klinkt de ruimte nog leeg en galmt het? Denk dan eens aan een akoestisch fotopaneel. Een wandpaneel met een prachtige print van Nyink is niet alleen te bedrukken met elke gewenste opdruk, hij dempt ook nog eens het overtollig geluid in de ruimte.

Veel mensen denken aan een canvas schilderij wanneer zij hun huis decoreren. Het nadeel hiervan is dat dit niet bijdraagt aan de akoestiek en wanneer je bent uitgekeken op de print moet je een geheel nieuw schilderij kopen. Hiervoor hebben wij iets bedacht, namelijk een geluiddempend paneel die je wanneer je wilt kunt voorzien van een nieuwe bedrukking. Het paneel kan aan de wand blijven hangen en de stoffering kan in een handomdraai verwisseld worden. Of je nu de woonkamer, keuken, gang of slaapkamer wil opvrolijken ons akoestisch fotopaneel is de perfecte oplossing!

Het paneel is eenvoudig zelf op te hangen. Het paneel wordt opgehangen aan slechts twee excentrische schijven. Dit systeem werkt heel makkelijk, zelfs voor de mensen met twee linkerhanden. Door de excentrische schijven kan het paneel achteraf waterpas gesteld worden.

Stel zelf je akoestische wandpaneel samen en ervaar hoe dit paneel bijdraagt aan jouw woongenot.

Stel zelf je wandpaneel samen

 

Bedrukking verwisselen

De akoestische wandpanelen zijn geheel naar eigen keuze te bedrukken. Een mooi natuurlandschap, familiefoto, vakantiekiekje, of een stukje kunst uit het Rijksmuseum, jij bepaalt! Het mooie aan onze akoestische wandpanelen is dat je nooit vast zit aan één print. Wanneer je wilt kun je de stoffering eenvoudig verwisselen voor een nieuwe. Je koopt dus één keer het systeem en kunt daarna jarenlang genieten van een goede akoestiek zonder uitgekeken te raken op één bedrukking.

Werking akoestisch paneel

Onze akoestische panelen zijn gevuld met een hoogwaardig akoestisch materiaal vervaardigd uit niet herdraagbare kleding. Deze, met name spijkerbroeken, worden op een duurzame manier ingezameld en vervezeld, waarna wij er jouw akoestisch paneel van maken. Deze panelen hebben een alfa waarde van 0,95 (αw 0,95). Dit betekent dat ongeveer 95% van de geluidsgolf dat het paneel raakt niet meer terug de ruimte in komt. Hierdoor neemt de galm in de ruimte af.