Vakmanschap 2.0

Nyink is een groeiend bedrijf met een jong team vakmensen. In 2011 is Nyink ontstaan vanuit de behoefte binnen het onderwijs naar privacy en concentratie tijdens toetsing. Vanuit deze gedachtegang heeft Nyink zich ontwikkeld tot internationale speler op het gebied van werkplekafscheidingen en akoestiek en staat Nyink voor:

  • Persoonlijk contact
  • Op maat gemaakte oplossingen
  • Gratis vakkundig advies

Vanuit onze vestiging in Eibergen bedenken, ontwikkelen en produceren we nieuwe oplossingen om rust te creëren binnen het onderwijs, bedrijfsleven en bij particulieren. Ondanks de leeftijd van ons bedrijf en onze mensen werken we op een ambachtelijke manier. We merken dat mensen in deze tijd van snelle veranderingen en digitalisering nog steeds behoefte hebben aan een bedrijf dat werkt zoals de schoenmaker op de hoek. Persoonlijk contact, kennis, ervaring en vakkundigheid zijn daarom de basisbeginselen waarop wij te werk gaan.

In 2015 heeft Koninklijke Grolsch het vakmanschap van Nyink erkend met het Vakmanschap is Meesterschap fonds. Met dit fonds waarderen ze onze duurzame productie waarbij materialen hergebruikt worden en een zo optimaal mogelijk productieproces wordt gehanteerd.

Vakmanschap is Meesterschap

Nyink is door de Grolsch beloond door het winnen van de Vakmanschap is Meesterschap Fonds. Dit fonds is in het leven geroepen om sociale economische groei in Twente en de Achterhoek te stimuleren en heeft als doel om vakmanschap in de regio daarbij te ondersteunen. Het project waarmee Nyink gewonnen heeft is ‘van kleding naar meubilair’. Met dit initiatief wil Nyink bedrijven bewust maken van wat er met hun kleding gebeurt en biedt deze producten aan door middel van gerecyclede spijkerbroeken in de akoestische productlijn.

 

Erkend leerbedrijf

Wij zijn trots om te kunnen zeggen dat wij Erkend Leerbedrijf zijn. Dit wordt afgegeven door het SBB. Dit staat ook wel voor Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven. Voor deze erkenning wordt er gekeken naar de kwaliteit van de begeleiding, de kwaliteit van de leeromgeving en de kwaliteit van de werkzaamheden voor de leerling. Wil je graag meer informatie over een stage bij Nyink? Kijk dan onderaan deze pagina.

 

Benelux Office Products Award

Nyink is winnaar van de Benelux Office Product Adward in 2012 met het Privascreen in de categorie Office Interior & Accessories en werd in 2015 opnieuw genomineerd voor deze award met onze akoestische productlijn. Met het Privascreen liet Nyink dan ook genomineerde bedrijven, die sterk gevestigd zijn in de kantorenmarkt, achter zich. Deze prijs is opgericht als een platform voor belangrijke innovatieve kantoorproducten in de Benelux-markt. Het event groeit jaarlijks en is alom erkend als een zeer prestigieuze prijs.

Bekend van RTL

Nyink is meerdere malen op RTL te zien geweest, zoals in het RTL4 programma Lifestyle Xperience en het RTL7 programma Ondernemend Nederland. Via deze weg willen we een kijkje achter de schermen geven in ons bedrijf en willen we mensen laten zien hoe zij meer rust kunnen creëren door middel van onze oplossingen.

Heb je ons gemist? Geen probleem. Hiernaast is de videopname voor het programma Ondernemend Nederland terug te kijken, of bekijk ons YouTube kanaal eens. Daar zijn meer interessante video’s op met een kijkje achter de schermen. De uitzending op RTL4 is hier terug te zien.