Akoestische oplossing Nyink

1 jaar later: een tevreden TIG

Niet alleen op korte termijn, maar ook op lange termijn krijgen wij van klanten te horen dat zij tevreden zijn. Vandaag het verhaal over de bureauschermen en wandpanelen bij Total Internet Group B.V. Op kantoor is er vaak sprake van galm en ruis. Dit kan ontstaan door verschillende oorzaken. Hierdoor kunnen medewerkers zich echter minder goed concentreren en gaat dit ten koste van de arbeidsproductiviteit. Om dit probleem op te lossen hebben wij verschillende akoestische producten in ons assortiment. Hier helpen wij de klant, en jou dus ook, graag mee.

Het probleem bij TIG

Bij TIG kwam men ongeveer een jaar geleden bij ons met het zojuist besproken probleem. Het bedrijf is gespecialiseerd in extensies voor webshop en Magento 2. De medewerkers bellen hiervoor veel met klanten om de projecten te bespreken. Echter zitten de medewerkers in een relatief kleine ruimte. Hierdoor ondervonden de medewerkers hinder van elkaar. Een probleem wat in veel kantoren of andere werkruimtes sprake van is. Heb jij al eens aan je collega’s gevraagd of ze zich goed kunnen concentreren?

Wat zegt TIG zelf..

Nadat we bij de klant zijn langs zijn geweest hebben we verschillende bureauschermen en wandpanelen geleverd om de akoestiek te verbeteren op kantoor. De medewerkers konden zich beter concentreren. Afgelopen maand vertelde het bedrijf, een jaar na levering, nog steeds voordeel heeft van onze akoestische producten.

Berend Lantink, Customer Care Manager bij TIG, vertelde ons: “Onze servicedesk medewerkers bellen veel en zitten in een relatief kleine ruimte waardoor het lastig was om te concentreren. Dankzij de schermen van Nyink is het geluidsniveau verlaagd en de concentratie verhoogd. Wij zijn na een jaar dus nog steeds erg tevreden met de producten van Nyink.”

Ons advies: vraag eens aan je collega’s of ze zich goed concentreren op kantoor. Mochten jullie hinder van elkaar ondervinden? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via de website of bel naar 0544 700 204. Wij geven je graag gratis een advies. Tot snel!

Terug naar het overzicht