Akoestisch groen moet je doen!

Wellicht sta je er niet vaak bij stil, maar de lucht in een kantoorruimte is vaak best ongezond. Computers en laptops in combinatie met de airco en verwarming kunnen zorgen voor droge ogen en flinke hoofdpijn. In het geval van weinig ventilatie en te veel geluiden word je dus minder productief.

“Is het werken op kantoor dan direct ongezond?”

Nee dat niet, hieronder krijg je even een korte natuurkunde les maar je hoeft nog geen rode wangetjes te krijgen er volgt natuurlijk (nog) geen 18+ natuurfilm. *knipoog*

6 CO2 + 6 H2O + zonlicht = C6H12O6 + 6 O2.

Dat wil dus zeggen dat:
Planten nemen CO2 op uit de lucht waardoor de lucht wordt gezuiverd, geef de plant verder de juiste hoeveelheid water en zonlicht en de plant geeft jou er gezonde en zuurstofrijke lucht voor terug. Dit resulteert in een gezonde werklucht en minder klachten van droge ogen en hoofdpijn.

Wij hebben inmiddels dé oplossing voor meer planten op kantoor in een geluidsarme omgeving. We hebben namelijk de ‘akoestische plantenbak’ ontwikkeld. Hiermee zorg je voor een zuivere lucht op kantoor terwijl de akoestiek bevorderd wordt. De plantenbakken zijn leverbaar in 4 verschillende maten. Alle plantenbakken kunnen uitgevoerd met een zwart en wit aluminium frame.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze oplossing?

Klik hier voor meer info!

Terug naar het overzicht