Concentratiescherm in prijs verlaagd!

Concentratiescherm sterk in prijs verlaagd!

Het geluiddempende concentratiescherm bestaat alweer 3 jaar en dat vieren we bij Nyink! Dat doen we niet alleen, want elke school kan nu van dit feestje mee profiteren. Door een sterke prijsdaling van het veel gebruikte concentratiescherm is dit hulpmiddel nu voor nog meer kinderen toegankelijk.

Ons concentratiescherm vermindert zowel visuele- als geluidsprikkels bij kinderen met concentratieproblemen. Sinds de introductie in 2014 van het concentratiescherm zijn er al enkele duizenden in gebruik en worden deze nu met succes ingezet in het onderwijs. “Dankzij het concentratiescherm hoeven leerlingen met concentratieproblemen de klas niet meer uit. Ze werken in de klas rustig verder aan hun opdracht. Daarnaast is het ook nog eens een erg kindvriendelijk product. Top!” aldus juffrouw Leonie.

Wegens het succes en het 3-jarig bestaan heeft Nyink besloten de prijs van het concentratiescherm te verlagen van €135,- naar €119,-. Met deze prijsdaling hoopt Nyink het scherm nog toegankelijker te maken voor scholen om het product aan te schaffen.

Wat zijn de voordelen van het concentratiescherm?

  • Geluidsabsorberend en vermindert hierdoor prikkels
  • Lichtgewicht & zacht
  • Antibacteriële stoffering in 6 kleuren
  • Eenvoudig op te bergen

Het grote voordeel van dit concentratiescherm is dat hij gemaakt wordt van zachte materialen. De kern van het product is gemaakt van gerecyclede kleding dat van nature veel geluid dempt. Dit geheel wordt gestoffeerd met een antibacteriële stoffering verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. Wil je graag meer weten? Bekijk dan snel ons product via de onderstaande button.

Bekijk hier ons concentratiescherm
Terug naar het overzicht