Akoestisch kastpaneel

Dag van het onderwijs!

Vandaag is het de dag van het onderwijs!

Het is ontzettend belangrijk om op scholen een fijne leer/werksfeer te creëren, ook de fysieke omgeving heeft hier invloed op. NYINK heeft diverse oplossingen voor het onderwijs, die bijdragen aan een prettige leer/werkomgeving voor leerlingen en het onderwijzend personeel!

 

  • Geluid

Eén op de drie studenten geeft aan dat ze hun klaslokaal te gehorig vinden. Enkele gevolgen daarvan kunnen zijn; verminderde concentratie, vermoeidheid en hoofdpijn. Onze akoestische oplossingen zorgen ervoor dat het geluid geabsorbeerd wordt, hierdoor wordt het geluid gedempt in plaats van dat het weerkaatst.

  • Visuele rust

Ook visuele rust draagt bij aan een betere concentratie. Leerlingen die snel afgeleid zijn door alles wat ze om zich heen zien kunnen bijvoorbeeld veel baat hebben bij een concentratiescherm. Daarnaast kunnen roomdividers een goede oplossing zijn om drukke ruimtes te verdelen.

  • Kleuren

Naast de sfeer van de leeromgeving, speelt ook de toepassing van kleuren een grote rol bij de ontwikkeling van een kind. Het gebruik van kleuren kan bijdragen aan het verbeteren van het geheugen, de ontwikkeling van motorische vaardigheden en het algemene leerproces. Onze concentratieschermen zijn verkrijgbaar in diverse leuke kleuren. Bij andere akoestische oplossingen, zoals een whiteboard of roomdivider, kun je zelfs kiezen voor een eigen print naar keuze!

Terug naar het overzicht