Spiekscherm Nyink

De rekentoets kon in 1 dag worden afgenomen

“Door de spiekschermen van Nyink kon bij ons op school de digitale rekentoets in 1 dag worden afgenomen omdat we iedere computer in het lokaal konden benutten.”

Op dinsdag kregen we de vraag of we met enige haast meerdere spiekschermen konden leveren aan het MY College te Spijkenisse. Na verschillende contactmomenten via de telefoon en mail hebben we ervoor kunnen zorgen dat de spiekschermen op donderdag al geleverd werden. Een mooi voorbeeld hoe wij het onderwijs kunnen helpen, want de school heeft hierdoor minder lesuitval gekregen en de toets kon in één dag worden afgenomen.

Van Robert Vink kregen we dan ook de volgende reactie:

“Door de spiekschermen van Nyink kon bij ons op school de digitale rekentoets in 1 dag worden afgenomen omdat we iedere computer in het lokaal konden benutten. Dat scheelde enorm veel lesuitval want eerst hadden we er drie dagen voor ingepland. Een simpel maar doordacht ontwerp waar we heel tevreden mee zijn. Bovendien was de levering binnen één dag te regelen. Een aanrader!” aldus Robert Vink van het MY College in Spijkenisse.

Wil je meer weten over onze spiekschermen of andere oplossingen tegen spieken? Bekijk dan onze producten.

Terug naar het overzicht