Concentratieschermen driehoekstafel

Een nieuw product: Concentratiescherm Driehoekstafel

Het concentratiescherm is een product voor mensen die moeite hebben met concentreren, de concentratieproblemen komen vaak door prikkels in de omgeving. Het concentratiescherm van Nyink vermindert zowel visuele prikkels als geluidsprikkels.
Nyink heeft het concentratiescherm ontwikkeld met geluiddempend materiaal. Het geluiddempende materiaal is gemaakt van gerecyclede kleding en is licht van gewicht. De stoffering is anti bacterieel en verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. Het concentratiescherm is eenvoudig op te bergen en te bevestigen aan tafels door middel van een elastiekband.

Nyink biedt voor iedere situatie een passend en kindvriendelijk concentratiescherm. Binnen het assortiment concentratieschermen hebben we 4 belangrijke factoren: het geluiddempend vermogen, de uitstraling, de kind vriendelijkheid en dat het product ‘studentproof’ is.

Er zijn meerdere soorten concentratieschermen, en er is nu een nieuwe variant bijgekomen die optimaal is voor het maken van concentratiewerkplekken bij driehoekstafels. In het onderwijs wordt steeds vaker gebruik gemaakt van driehoekstafels omdat ze hiermee verschillende opstellingen kunnen creëren. Deze flexibiliteit is ideaal voor het werken in groepsverband waarbij het meubilair moet kunnen meeveranderen met de activiteiten die op dat moment in het lokaal plaatsvinden. Neem gerust een kijkje door op de link te klikken.
Meer over het concentratiescherm op een driehoekstafel

Concentratiewerkplekken

Zoals je op bovenstaande afbeelding kunt zien, zijn er slechts 2 concentratieschermen nodig om 4 werkplekken te creëren. Zo kun je met relatief weinig materiaal toch eenvoudig rustige werkplekken creëren. Een ander voordeel van het concentratiescherm is dat hij makkelijk op te bergen is, en tevens is te gebruiken bij toetsen in het onderwijs. Het concentratiescherm is in verschillende kleuren beschikbaar en zal dus ook mooi staan bij jou op school.

Terug naar het overzicht