Een veilige en sociale werkomgeving in de nieuwe 1,5 meter samenleving

Alles gaat langzamerhand weer richting het normaal. De kantoren gaan weer open, de terrassen zitten weer vol en de cafés serveren weer hun eerste drankjes. De 1,5 meter samenleving zal nog voor onbepaalde tijd van invloed zijn op ons dagelijkse leven. Toch heeft iedereen de behoefte om stapsgewijs terug te keren naar de oude situatie, waarbij er op een sociale en gezonde maar vooral veilige manier gewerkt kan worden.

Om te zorgen voor een veilige werkomgeving hebben wij verschillende preventieschermen ontwikkeld. Door het gebruik van deze schermen worden de risico’s op de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk beperkt.

 

Preventiescherm met klem

Het geheel transparante scherm kan eenvoudig op een bureau geklemd worden. Het bureauscherm is gemakkelijk schadevrij te bevestigen en zorgt voor een veilige en sociale werkomgeving. Dit transparante scherm is er ook voor aan de korte zijde van het bureau zodat u weer met uw naaste collega kunt samenwerken, tevens is dit korte scherm te bevestigen aan schooltafels om een veilige leefomgeving in de klas te genereren.

Daarnaast is het mogelijk om het scherm op een zit-sta bureau te bevestigen. Het scherm zit vast aan uw eigen tafel waardoor het makkelijk meebeweegt bij het verstellen van het bureau.

 

Dubbelwandig preventiescherm

De dubbelwandige transparante schermen kunnen op de bestaande akoestische producten van Nyink worden gemonteerd. De akoestische verbetering in combinatie met het transparante coronascherm zorgt voor een rustige maar vooral veiligere werkomgeving. Het preventiescherm is makkelijk te plaatsen en heeft een luxe uitstraling.

Alle producten zijn op voorraad en snel leverbaar. Klik hier om te kijken welke producten het meest geschikt zijn bij u op kantoor, in de zorg of op school.

Terug naar het overzicht