Even voorstellen… Femke

Sinds deze maand hebben we Femke toe mogen voegen aan ons team, zij zal vanaf nu verantwoordelijk zijn voor onze marketing en communicatie.

 

”Hi, ik zal me even voorstellen! Mijn naam is Femke, 25 jaar en woonachtig in Groenlo. Voordat ik bij Nyink kwam werkte ik in de telecom maar na 5 jaar was het tijd voor wat nieuws. Met de komst van corona begin 2020 was er opeens veel meer vrije tijd, toen heb ik besloten om die tijd nuttig te besteden en te beginnen met de opleiding NIMA Communicatie. Nadat die opleiding succesvol afgerond was ben ik verder gegaan met een DTP cursus om ook de grafische programma’s onder de knie te krijgen, deze hoop ik binnenkort af te ronden. Ik ben heel erg blij dat ik bij Nyink de kans krijg om alles, wat ik de afgelopen twee jaar heb geleerd, direct toe te passen in de praktijk.”

 

Ook bij Nyink komen werken? Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste aanpakkers. Klik hier voor een overzicht van onze openstaande vacatures en wie weet zit jij  binnenkort ook bij ons aan een bak koffie óf de vrijdagmiddagborrel.

Terug naar het overzicht