handgemaakte-producten

Handgemaakte producten

Wist je dat al onze producten nog door onszelf met de hand worden gemaakt? Hierdoor zorgen wij ervoor dat wij altijd maatwerk leveren en jou voorzien in jouw wensen. Daarnaast houdt dit in dat wij niet alleen veel op kantoor of op locatie te vinden zijn, maar ook in ons eigen productiehal in Groenlo.

Wat gebeurt er wanneer ik iets bestel?

Onze productiehal bestaat uit een mix van productiefaciliteiten en voorraad van producten die klaarstaat om bezorgd te worden. Zodra wij een bestelling binnen krijgen, kijken we direct in ons magazijn en in ons systeem of er voldoende materiaal aanwezig is om de gewenste bestelling zo spoedig mogelijk te kunnen leveren. Indien nodig bestellen we materialen bij of maken we aanwezige producten op maat. Het product wordt vervolgens gemaakt, uitvoerig getest en zodra wij er zeker van zijn dat het product de stempel “Nyink-kwaliteit” mag krijgen, is het klaar om verzonden, gebracht of opgehaald te worden.

Wij staan nooit stil

Door deze ambachtelijke werkwijze te hanteren weten wij dat de producten die wij leveren ook van een topkwaliteit zijn. Daarnaast kunnen we hierdoor ook zeggen: wij staan nooit stil. Doordat we onze producten zelf aanraken, zijn we elke dag op zoek naar kwaliteitsverbeteringen in producten, samenstelling en bezorging. Hierdoor gaan we mee met de allernieuwste technieken en weten wij dat jij met veel genot van ons product kan genieten. Hierdoor hebben we bijvoorbeeld al veel positieve referenties mogen ontvangen.

Oh dat was het blog alweer, wij gaan weer naar onze productiehal. Er is een bestelling binnengekomen.

Terug naar het overzicht