Het tijdperk van het thuiswerken

Op dit moment leven we in het thuiswerktijdperk. Voor de corona was thuiswerken iets voor een dag in de week, maar nu wordt er gevraagd om zoveel mogelijk thuis te werken. Het kent grote voordelen: niet meer in de file staan en in je pyjamabroek werken. Toch is thuiswerken niet altijd even makkelijk. Vooral voor degene met kinderen of wie de gezelligheid op kantoor mist.

Hoe houd je de focus bij je werk, op de plek waar je normaal je vrije tijd doorbrengt? Het blijkt dat het succes van thuiswerken met name afhangt van te veel externe prikkels. Een e-mail of whatsapp notificatie, de spelende kinderen voor op straat of de hond die kwispelend naast je staat zorgen voor constant afleiding. Zorg daarom dat je alleen de belangrijkst notificaties aan hebt staan en dat je je kunt afsluiten van de buitenwereld.

Akoestisch thuiswerkscherm

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om je te kunnen concentreren tijdens het werk. Thuiswerken is overal het nieuwe normaal geworden, zo ook bij ons. Hierop hebben wij bedacht hoe onze collega’s zich toch thuis kunnen concentreren en niet afgeleid worden door externe prikkels.

Met behulp van het akoestisch thuiswerkscherm krijg je de mogelijkheid om in alle rust je eigen thuiswerkplek in te richten, waardoor je fijn en rustig kunt werken. Of dit nu is op de keukentafel of op kantoor, de externe prikkels worden tegen gehouden door het thuiswerkscherm waardoor de visuele en geluidsprikkels van je omgeving worden verminderd. Er is gekozen om deze schermen te voorzien van verschillende kleuren en printen, zodat het scherm zich volledig mengt in jouw interieur.

Terug naar het overzicht