IMG-20170125-WA0001

“Ik heb het mooiste compliment gekregen die je als stagiair kunt krijgen.”

Een interview met stagiair Jeroen Essink.

Hoi Jeroen, zou je je even kunnen voorstellen? En zou je kunnen vertellen hoe je bij Nyink terecht bent gekomen? “Ja, natuurlijk. Mijn naam is Jeroen Essink en woon in Borculo. Ik zit in het laatste jaar van de opleiding Junior Accountmanager aan het Graafschap College te Doetinchem, locatie Ruimzichtlaan. Vorig jaar oktober, toen ik op zoek was naar een stage, werd ik door een klasgenoot getipt dat Nyink een zeer leerzaam, maar ook leuk bedrijf is om stage te lopen. Vervolgens heb ik op de website gekeken, gebeld en werd ik uitgenodigd voor een gesprek. Tijdens mijn gesprek kreeg ik direct een goed gevoel bij het bedrijf en voelde ik ook dat de sfeer binnen het bedrijf goed was.”

Wat heb je bij Nyink gedaan?

“Inmiddels zit ik alweer in mijn laatste stageweek, maar tijdens mijn 20 weken stage bij Nyink heb ik verschillende opdrachten gemaakt. Deze opdrachten waren zowel voor school als voor Nyink. Dit vond ik een leuke combinatie. Om mijn examen te halen had ik drie kerntaken die ik moest maken. Hiervoor kreeg ik de opdracht om Nyink te positioneren bij architecten voor de akoestische producten. Naast deze kerntaken heb ik ook veel mee mogen draaien en had ik werkzaamheden op kantoor als in het magazijn. Zo heb producten in elkaar leren zetten en heb ik vele gesprekken mogen voeren en bijwonen met klanten, wat ik zeer leerzaam vond.”

“Ook heb ik één week samen met Nyink op de NOT-beurs gestaan op de Jaarbeurs in Utrecht. Op de beurs heb ik veel geleerd, omdat je van begin van de dag tot eind van de dag veel bezig bent met gesprekken voeren met mensen die op de beurs rondlopen. Dit waren veelal potentiële klanten, dus was het een intensieve week. Van een week op de beurs draaien heb ik het meest geleerd tijdens mijn stage en vond ik dit ook het leukst om te doen tijdens mijn stageperiode. Hiernaast zie je een foto van mij op de beurs waarbij ik met potentiële klanten in gesprek ben. Ziet er goed uit hé 😉 ”

Hoe vond je het om stage te lopen bij Nyink?

“Ik zit ondertussen in mijn laatste week stage bij Nyink. Als ik terug kijk naar mijn 20 weken stage bij Nyink, heb ik een zeer leerzame maar ook leuke tijd gehad. Nyink is een relatief klein bedrijf, waardoor je veel contact hebt met iedereen die aanwezig is. De begeleiding is hierdoor ook zeer goed Erik en Peter staan altijd open voor vragen als je iets niet helemaal snapt. Ik zou iedereen aanraden om stage te gaan lopen bij Nyink, omdat het een zeer groeiend bedrijf is waar je veel kan leren en je veel aandacht krijgt als stagiair. Mijn stageperiode zit er nu bijna op, dus ga ik weer voor mijn laatste periode terug naar school. Echter kom ik weer terug bij Nyink, want ik heb het mooiste compliment gekregen die je als stagiair kunt krijgen: Ik heb er een baan aan overgehouden! En daar ben ik trots op. Wie weet tot binnenkort bij Nyink!”

Wil jij ook net zo’n stage lopen als Jeroen? Dat kan! Neem dan gerust contact met ons, Erik of Peter, op en dan spreken we elkaar snel. Tot snel!

Terug naar het overzicht