Kantoortrends 2022

Thuiswerken is iets dat we in het afgelopen jaar veel hebben gedaan, daardoor is gebleken dat mensen het best functioneren in een omgeving waarin zij zich thuis voelen. De kantoortrends voor 2022 zijn daarom ook gericht op het creëren van een huiselijke sfeer op kantoor.

 

Hoe je dat creëert?

Nou, bijvoorbeeld met planten. Groen creëert namelijk een ontspannen sfeer en dit verhoogt niet alleen de creativiteit en concentratie maar werkt ook stressverlagend. Kijk eens hier voor onze akoestische plantenbak, deze verbetert ook nog eens de akoestiek.

Naast planten kun je ook kiezen voor kunst op kantoor. Vaak zijn kantoren kil en ongezellig en is er weinig ruimte voor leuke kleuren en artistieke uitingen. Met kunst aan de muur zorg je ervoor dat een ruimte persoonlijke sfeer krijgt en dat medewerkers zich thuis voelen. Kijk eens hier voor ons akoestische wandpaneel, door de duurzame printstoffering is het mogelijk om het wandpaneel helemaal naar smaak te maken.

 

Wist je dat.. Kunst op kantoor ook andere positieve effecten kan hebben? Kunst kan namelijk specifieke activiteiten ondersteunen. Dit heeft te maken met onze spiegelneuronen; deze zorgen ervoor dat we ons ,door naar anderen te kijken, blijven ontwikkelen en dat we empathie kunnen voelen. Zo kan een indrukwekkende zwart-wit foto bijvoorbeeld het concentratievermogen verhogen.

 

Terug naar het overzicht