nyink 2.0

Nyink 2.0 online

Een lange periode van voorbereiden, maar tijdens de NOT en door het online gaan van de nieuwe website is de start gegeven aan Nyink 2.0: Sense of Silence. Een nieuwe uitstraling, maar dezelfde kwaliteit van producten, persoonlijke werkwijze en vakmensen.

Het werken met echte vakmensen

Vanuit onze vestiging in Groenlo bedenken, ontwikkelen en produceren we nieuwe oplossingen om rust te creëren binnen het onderwijs, bedrijfsleven en bij particulieren. Ondanks de leeftijd van ons bedrijf en onze mensen werken we op een ambachtelijke manier. We merken dat mensen in deze tijd van snelle veranderingen en digitalisering nog steeds behoefte hebben aan een bedrijf dat werkt zoals de schoenmaker op de hoek. Persoonlijk contact, ervaring en vakkundigheid zijn daarom de basisbeginselen waarop wij te werk gaan. Daarom hebben wij het vakmanschap nieuw leven in gebracht door onder andere nieuwe sfeerfoto’s te maken. Hiervoor willen wij fotograaf Leonie Wender en de locatie Loco eten en drinken bedanken voor de samenwerking en prachtige foto’s.

Nieuwe website

Om onze service online verder uit te breiden en te professionaliseren werken wij sinds de zomer van 2016 intensief en naar tevredenheid samen met Online Pascal. Om onze nieuwe uitstraling ook online door te voeren hebben we online Nyink 2.0 door laten voeren. Er zullen verschillende nieuwe online berichten worden geplaatst en is deze nieuwe website ontwikkeld. Op deze nieuwe website kun je als klant via de menustructuur eenvoudig onze producten per categorie, maar ook per branche selecteren. Daarnaast vind je op deze website alle nodige informatie als handige downloads, productinformatie en het verhaal achter Nyink. Een mooie en innovatieve website waar wij trots op zijn. Hierbij willen wij Online Pascal en Ebbers Media bedanken voor de fijne samenwerking.

Integratie in pCon

Nyink 2.0 gaat verder, want onze maatwerk producten zijn nu ook te gebruiken in de pCon planner. De pCon planner is een gratis interieurdesign programma waarmee je eenvoudige gedetailleerde 2D en 3D plattegronden en afbeeldingen kunt maken. Je kunt heel eenvoudig CAD modellen in verschillende formaten toevoegen aan jouw tekening of maak gebruik van de modellen uit de catalogus van de aangesloten leveranciers. Nyink is vanaf 2017 één van deze aangesloten leveranciers.

Wij houden je via onze website, social media kanalen en verschillende andere innovatieve kanalen op de hoogte van alle gebeurtenissen rondom Nyink. Hopelijk tot snel!

 

Terug naar het overzicht