20170128_115044

Nyink op de NOT (Hal 8, D006)

Nyink introduceert tijdens Nationale Onderwijs Tentoonstelling haar nieuwe identiteit, met een compleet vernieuwende huisstijl, website en nieuwe oplossingen om rust te creëren binnen het onderwijs. Dit doen ze onder andere door gebruik te maken van de laatste technologieën op het gebied van virtual reality. Bezoek onze stand op D006 in hal 8.

Sense of Silence

Nyink zal vanaf 2017 opereren onder de kreet Sense of Silence. Volgens Erik en Peter kan rust op vele manieren geïnterpreteerd worden. Zij willen met hun oplossingen meerdere vormen van rust creëren. Dit doen ze op verschillende manieren en met verschillende materialen. “Rust is een kwestie van beleven en ervaren. Materiaal en kleurgebruik zijn hierbij erg belangrijk, maar ook de visualisatie hoe het resultaat gaat worden voor de klant”, aldus de Erik en Peter.

Nyink is een jong bedrijf dat op een ambachtelijke manier met haar vak bezig is. Vakmanschap en persoonlijk contact zijn daarbij hun kernwaarden. Tijdens de NOT nemen ze je helemaal mee in hun beleving van rust binnen het onderwijs. Dit varieert van examenlokalen tot zelfstudieplekken, rustwerkplekken en geluidsreductie in klassen, kantines en gangen.

Virtual reality

Laat je verassen in de stand van Nyink, voel, zie en ervaar. Een van de manieren waarop de ondernemers achter Nyink hun wereld van rust willen laten zien is door middel van virtual reality, waarbij je met eigen ogen kunt zien hoe je rust kunt creëren in jouw school. Bezoek de stand van Nyink op D006 in hal 8.

Dit blog is ook te lezen op not-online.nl

Terug naar het overzicht