Terug van weggeweest: Nicolai

Sinds begin deze maand hebben we een nieuwe afstudeerder in huis.  Ook al is hij geen onbekende van ons bedrijf, hij was immers ooit onze allereerste stagiair, hij stelt zich graag nogmaals voor:

    ”Hallo, ik ben Nicolai Huls, 24 jaar en ik studeer Commerciële Economie aan de Saxion Hogeschool in Enschede. Inmiddels zit ik in het laatste half jaar van mijn opleiding en ga ik afstuderen bij Nyink.

5 jaar geleden ben ik hier gestart als 1e stagiair en heb ik veel bijgeleerd van Peter en Erik, toen nog in het oude schoolgebouw in Beltrum. Het is mooi om te zien dat ze niet hebben stilgezeten de afgelopen jaren. De nieuwe locatie in Groenlo maakt veel indruk op mij en laat duidelijk zien dat het bedrijf enorm is gegroeid. Met de vele stagiairs die na mij bij Nyink actief zijn geweest en inmiddels ook uitbreiding van het vaste team, is er veel veranderd de afgelopen jaren. De sfeer binnen Nyink is zeer gemoedelijk te noemen en in de tussentijd is er altijd tijd voor de nodige dosis gezonde humor.

De afwisseling van werkzaamheden binnen het bedrijf is groot, je mag helpen en meedenken met verschillende facetten binnen Nyink. De verantwoordelijkheid die je krijgt om jezelf te ontwikkelen en mee te denken over keuzes die gemaakt moeten worden is zeer leerzaam.

Ik hoop dat mijn afstudeeronderzoek gaat bijdragen aan het verdere succes van Nyink in de toekomst!”

STAGE LOPEN?

Zoek jij ook een leuke en leerzame (afstudeer)stage en ben je een gemotiveerde en enthousiaste student, dan zijn we op zoek naar jou. Wij stellen graag enkele plekken beschikbaar voor stagiairs om zich binnen ons bedrijf te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen. Je wordt al snel opgenomen in ons kleine, hechte team en wordt gezien als een van ons. We zijn al enkele jaren erkend leerbedrijf en hebben al vele leerlingen kennis laten maken met de praktijk. Interesse in een stage bij Nyink? Mail dan je cv en motivatie naar info@nyink.nl

Terug naar het overzicht