IMG-20170124-WA0008

Interessante gesprekken op de beurs

“Wat hebben wij genoten met ons team van de NOT.” Hoi, mijn naam is Dave en samen met de rest van het team hebben wij een hele week op de NOT gestaan. De NOT, ook wel de Nationale Onderwijs Tentoonstelling, duurde van dinsdag 24 tot en met zaterdag 28 januari. Graag geef ik je met dit blog een kijkje achter de schermen.

De beursdagen waren intensief waarbij we veel gesproken hebben met leraren, onderwijsassistentes, directeuren en projectinrichters. Vooral de tassen die we weggaven waren zeer gelieft onder de menigte en vlogen als warme broodjes over de beurs. Dit resulteerde erin dat een van onze vakmannen woensdag alweer nieuwe tasjes moest bij bestellen.

Onze stand werd veel besproken op de beurs, omdat het mensen herinnerden aan hun eigen tijd op school in de authentieke schoolbankjes. De combinatie van maatwerk en ambacht sprak verschillende mensen aan en raakten geïnteresseerd door onze stand. Na een uitleg van ons werd deze interesse alleen maar versterkt en namen vele bezoekers tasjes mee die gevuld waren met onze catalogus en contactgegevens.

 

Kindvriendelijkheid sprak docenten aan

We hebben veel interessante gesprekken gehad met verschillende organisaties. Het concentratiescherm viel vooral goed in de smaak om dat de meeste bezoekers deze slimme oplossing nog nooit gezien hadden. Doordat mensen plaats namen in het schoolbankje konden ze het scherm testen, waarbij ze direct merkten dat hun eigen spraakgeluid en het omgevingsgeluid gedempt werden door de gerecyclede spijkerbroeken. Alle elementen waaruit het concentratiescherm bestaat zijn kindvriendelijk waardoor de bezoekers nog enthousiaster werden.

Mooi voorbeeld om akoestiek te verbeteren

Een islamitische school uit Nederland was vooral erg geïnteresseerd. Zij gaan verhuizen in de aankomende maanden en verwachten te kampen met akoestische problemen. Door de vakkundigheid van onze vakmannen merkten ze als snel dat de akoestiek verbeterd kon worden in deze nieuwe locatie. Het advies was dan ook om gebruik te gaan maken van diverse akoestische panelen met eigen gekozen bedrukkingen. De week na de beurs zou dit telefonisch allemaal verder uitgelegd worden, waarbij wij vrijblijvend een offerte zullen maken voor hen. Een mooi voorbeeld om akoestiek te verbeteren.

Een goed begin van Nyink 2.0

De NOT was een intensieve week, waarbij we met vele bezoekers en partners hebben kunnen praten. We hebben gezien dat er steeds meer vraag komt naar akoestische oplossingen en dat relaties met onze partners steeds intensiever zullen gaan worden. Wij verwachten dan ook dat deze beurs een extra impuls geeft aan de nieuwe richting die wij zijn ingeslagen. Al met al kunnen we terugkijken op een mooie week met veel plezier (de nodige biertjes) en hadden we ons geen beter begin van Nyink 2.0 kunnen voorstellen.

Tot snel,

Erik, Peter, Dave & Jeroen

Terug naar het overzicht