Veilig terug naar kantoor

COVID-19 begon en wij wilden ervoor zorgen dat mensen zich veilig voelden op kantoor. Ik denk dat we mogen zeggen dat het gelukt is, dankzij onze Plexiglas preventieschermen hebben wij het mogelijk gemaakt dat mensen veilig naar hun werk kunnen gaan. Toch merken wij dat het kantoorleven nog steeds vraagt naar veiligheid, helemaal nu de kantoren langzamerhand weer open gaan. Het thuiswerken blijft, maar iedereen snakt weer naar een beetje collegialiteit en daar willen wij met plexiglas schermen met een spotprijs bij helpen!

Oplossing
Door de pandemie hebben mensen behoefte aan een veilige omgeving om in te leven. We kennen allemaal de mondkapjes en de 1,5 meter regel, maar om de veiligheid te garanderen is er de oplossing om een vrijstaand plexiglas scherm tussen elkaar te zetten. De vrijstaande schermen hebben een hogere mobiliteit dan de hangende schermen. De hangende schermen zijn door de kabels vrij bewegelijk en zijn dus minder stabiel en minder betrouwbaar. De vrijstaande zijn heel stevig en makkelijk op te bergen.

Wat bieden wij
De vrijstaande schermen worden staande gehouden door twee poten die in het plexiglas passen. Ze zijn bruikbaar voor verschillende gelegenheden en er is een mogelijkheid om ze in speciale maten te bestellen.

Deze schermen zijn een mobiel en lichtgewicht product die zorgen voor een eenvoudig en langdurig gebruik. Alle producten worden met de hand gemaakt in onze productiehal in Eibergen. Wij willen het werkleven, klant en collega contact verbeteren en veiliger maken.

BEKIJK HIER ONS VRIJSTAANDE PREVENTIESCHERM

Terug naar het overzicht