Verbouwing en verduurzaming van ons pand

In 2020 kochten we een nieuw bedrijfspand, een oude tennishal in Eibergen. Sindsdien zijn we hier in fases bezig met het verbouwen en verduurzamen. Ook tijdens dit proces vinden we duurzaamheid heel belangrijk, we zorgen er bijvoorbeeld voor dat we gerecyclede en circulaire materialen gebruiken.

Destijds zijn we begonnen met het vernieuwen van de buitenkant van het pand, het plaatsen van een overheaddeur en het ombouwen van de tennisbanen tot een productiehal van 2500 vierkante meter. Ook hebben we een tijdelijke kantoorruimte gecreëerd, deze zal later gebruikt gaan worden als confectieruimte.

Op dit moment zijn we bezig met een volgende fase; de nieuwe kantoorruimtes en kantine. De oude kleedruimtes en kantine zijn gesloopt en deze ruimtes worden geïsoleerd met ons eigen akoestische materiaal, dit materiaal bevat 3 gerecyclede spijkerbroeken per vierkante meter.

In de kantine hebben we een nieuwe keuken geplaats en daar omheen een wand van oude plafondschrootjes. Nadat het oude plafond eruit gesloopt was hebben we de planken opgeschuurd om te gebruiken voor deze originele wandbekleding. Niet alleen super mooi maar ook nog eens enorm duurzaam!

Binnenkort worden er ook nog zonnepanelen geplaatst, er komen dus nog een heleboel mooie dingen aan. Vergeet ons niet te volgen op social media om geen enkele update te missen!

Terug naar het overzicht