Creëer vitale werknemers zelf

Een vitaal kantoor staat geheel in het teken van gezond werken en vitale medewerkers. Het creëren van een plek waar medewerkers en klanten graag komen, efficiënt kunnen werken, kunnen ontspannen, minder snel ziek worden en meer werkplezier en werkgeluk ervaren.

Vitaal werken zorgt voor:

  • 37% meer omzet
  • 31% hogere productiviteit
  • 3x meer creativiteit
  • 600% rendement uit de investering

Akoestiek brengt rust en kalmte in een ruimte en werkt stress verlagend. De medewerkers kunnen geconcentreerd werken waardoor de productiviteit omhoog gaat. Minder stress betekent minder ziekte verzuim. Rust en kalmte betekent een betere concentratie door de hele dag heen.

Wat is er beter dan akoestiek verbeteren?

Het verbeteren van de akoestiek ÉN het kantoor groener maken! Hoe groener, Hoe gezonder! Planten hebben namelijk een positief effect op de kwaliteit van de lucht en de gezondheid van de werknemers. Het stimuleert de creativiteit en verhoogt het concentratievermogen. Een gezonde luchtkwaliteit maakt ook deel uit van het vitaliteit menu. Het  akoestisch materiaal in onze producten zorgen bij een hoge luchtvochtigheid dat er vocht wordt opgenomen en dat deze vocht weer uitgestoten wordt bij een te lage luchtvochtigheid.

Een eenvoudige 2-in-1 oplossing is onze akoestische plantenbak, maar natuurlijk hebben wij nog veel meer oplossingen die jouw werknemers gezond houden! Klik hier om al deze producten te zien.

Terug naar het overzicht