Nyink bestaat 5 jaar

We bestaan 5 jaar!

Precies 5 jaar geleden op 11 november 2011 is Nyink opgericht. Vandaag een korte terugblik op de afgelopen jaren.

2011 & 2012

Nyink is  opgericht op 11-11-2011 uit een hbo-studentenproject van de HAN. In 2012 ontwikkelen we ons product flink door en wint de Privascreen direct de Benelux Office Products Awards. Een jaar vol opstartperikelen, menig zweetdruppel, maar was het ook een jaar waar we een goede basis hebben gelegd voor de groei van Nyink.

2013

In 2013 zijn we flink gegroeid, zijn we begonnen met het aanbieden van stageplaatsen en stonden we voor het eerst op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (Beurs). In 2015 stonden we hier ook en in 2017 zullen we hier zelfs groter staan dan ooit te voren. Daarnaast hadden we een kantoor in een oude basisschool in Beltrum. Een perfecte ruimte voor de steeds groter wordende bestellingen. Voor ons was dit dus dé ideale locatie om (door) te groeien.

2014

Naast de Privascreen hebben we in 2014 ons assortiment uitgebreid met het Concentratiescherm en het Basic Antispiekscherm. Nyink werd daarnaast steeds meer opgemerkt door de pers en hebben we in dit jaar een breed dealernetwerk opgebouwd.

2015

2015 was het jaar van de verhuizing en prijzen. Tijdens de week van de ondernemer wonnen we een Handelsprijs naar China van de ING en wonnen we bij de Grolsch een prijs voor ons MVO beleid. Mooie successen waar we op hebben geproost in ons nieuwe kantoor in Groenlo. Op industrieterrein Den Sliem zitten we nog steeds gevestigd. In 2015 hebben we ook onze eigen akoestische productlijn opgezet.

2016

Dit jaar hebben we ons nationale radio- en televisiedebuut gemaakt, hebben we verschillende mooie en zelfs internationale opdrachten gekregen en zijn we begonnen met het ontwikkelen van Nyink 2.0.

Wij, Erik en Peter, kijken met trots terug op de afgelopen 5 jaar en willen hierbij iedereen bedanken die zijn/haar steentje heeft bijgedragen! Over vijf jaar hopen we met net zoveel plezier terug te kijken, zoals we dat nu hebben gedaan.

Terug naar het overzicht