Stage Nyink

Welkom Sjoerd en Jork!

Bij Nyink zijn we altijd druk bezig, zeker aan het eind van het jaar. Daarom is het voor ons altijd handig nieuw talent in ons team te krijgen. En die hebben we gevonden ! Welkom Sjoerd en Jork!

    ”Mijn naam is Jork Redeker, ik ben sinds kort stagiair bij Nyink. ik ben terecht gekomen bij Nyink door de positieve verhalen die ik van andere stagiairs te horen heb gekregen. Wat mij hiervan het meest van aansprak, was de aandacht die Erik en Peter voor hun stagiairs hebben.” (links)

    ”Mijn naam is Sjoerd Nijenhuis, ik ben sinds kort stagiair bij Nyink. Ik wilde ontzettend graag bij Nyink stagelopen, omdat Nyink een jong bedrijf is met een interessant concept. Ik kijk vooral uit naar alle werkzaamheden die ik mag doen om zo veel mogelijk te leren over Nyink.” (Rechts)

Stage lopen?

Zoek jij een leuke en leerzame stage en ben je een gemotiveerde en enthousiaste student, dan zijn we op zoek naar jou. Wij stellen altijd enkele plekken beschikbaar voor stagiairs om zich binnen ons bedrijf te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen. Je wordt al snel opgenomen in ons kleine en hechte team en wordt gezien als een van het team. We zijn al enkele jaren erkend leerbedrijf en hebben al vele leerlingen kennis laten maken met de praktijk. Interesse in een stage bij Nyink? Mail dan je cv en motivatie naar info@nyink.nl

Job is ook bij ons stagiair geweest en verteld graag aan jou hoe hij zijn stage bij ons vond. Nieuwsgierig? Bekijk dan zijn blog door op de onderstaande button te klikken.

Lees hier het verhaal van Job
Terug naar het overzicht