Bram is de langst werkende medewerker bij Nyink, hij is hier begonnen als vakantiekracht en werkt inmiddels al 1,5 jaar als BBL-leerling in de functie van logistiek/productiemedewerker.
Over een paar maanden is hij klaar met zijn huidige opleiding, daarna gaat hij nog de opleiding technisch leidinggevende volgen om zo nog verder door te kunnen groeien binnen Nyink.

 

Hoe ben je bij Nyink gekomen?
”Nyink was opzoek naar vakantiekrachten en daarvoor benaderde Peter een kennis, mijn neef, of hij nog iemand kende. Hij heeft ons in contact gebracht en zo ben ik toen begonnen als vakantiekracht.”

Waaruit bestaat jouw werkdag?
”Ik verzorg de assemblage van begin tot eind dus mijn werkdag is zeer afwisselend. Het ene moment ben ik bezig met het zagen van de panelen en het andere moment rij ik op de heftruck door het magazijn om een binnengekomen vracht uit te laden.”

Wat vind je het leukste aan het werk?
”Rijden op de heftruck vind ik echt leuk. Daarnaast zijn de speciale bestellingen mooie uitdagingen waar ik veel voldoening uit haal.”

 

Ook bij Nyink komen werken? Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste aanpakkers. Klik hier voor een overzicht van onze openstaande vacatures en wie weet zit jij binnenkort ook bij ons aan een bak koffie óf de vrijdagmiddagborrel.