✓ Voelen

De materialen die wij toepassen zijn met grote zorgvuldigheid uitgekozen. Elk materiaal heeft bepaalde eigenschappen dat speciaal voor die toepassing is geselecteerd. Verschillen in structuren en hardheden kunnen mensen een positief- of negatief gevoel geven bij een product. Wij vinden het belangrijk dat mensen de kans krijgen onze producten te voelen. Op deze manier kunnen zij de kwaliteit van onze materialen ervaren en beoordelen. Elke toepassing en product vraagt om een ander gevoel en we proberen altijd het juiste materiaal bij de juiste toepassing te vinden. Ook aan onze producten voelen? Plan dan een afspraak in en neem geheel vrijblijvende een kijkje in onze showroom.

✓ Horen

In onze showroom ervaar je het effect van onze akoestische oplossingen. Voor veel mensen is het lastig inschatten wat het effect is van een goede akoestische oplossing. Op de markt zijn vele akoestische producten te verkrijgen, maar het effect van deze producten is erg verschillend. Kom luisteren en ervaar het verschil.

✓ Zien

Onze producten hebben allen hun eigen functie en eigenschappen, maar ook een bewuste uitstraling die naar wens van de klant aangepast kan worden. Kleuren, materialen en patronen wekken een beleving op. Door hier meerdere mogelijkheden in te bieden zijn onze klanten vrij in hun keuze. Uiteraard kunnen wij een professioneel advies uitbrengen over de juiste materialen en look. Door middel van het Pcon tekenprogramma kunnen we ruimten levensecht digitaal nabouwen en een indruk geven van wat we kunnen betekenen en dat direct ook virtueel in je eigen kantoor. Door middel van virtual reality waan je jezelf alsof je in je eigen ruimte loopt, volledig ingericht met de oplossingen die wij bieden. In onze showroom kun je al onze producten en materialen bekijken.

Virtual reality bij Nyink!

Bekijk de aanpassingen die we in een ruimte kunnen verrichten nu live en levensecht via onze virtual reality brillen. Super gave beleving geheel op maat.

Bij ons staat altijd de koffie klaar. Ben je in de buurt en wil je eens een kijkje komen nemen? Kom dan langs. Wil je zeker weten dat we ook genoeg tijd hebben om je te adviseren, bel dan voor een afspraak.

Bekijk onze adresgegevens