Binx Groenlo

Binx is een innovatief integrale bouw en installatiebedrijf in Groenlo. Dit sterke samenwerkingsverband tussen WAM&VanDuren en WSi is sinds eind 2016 gevestigd op het industrieterrein in Groenlo. Hier is een inspirerende werkomgeving gecreëerd voorzien van de modernste technieken als 3D visualisaties voor klanten. Ook wij hebben ons steentje mogen bijdragen aan deze unieke locatie.

Akoestiek vergadercontainers

Oude zeecontainers zijn bij Binx omgebouwd tot unieke vergaderruimten. Een mooie industriële uitstraling die past bij de uitstraling van het bedrijf. De harde materialen van de zeecontainer zorgen er echter voor dat de akoestiek in de kleine ruimten erg slecht is. De akoestiek is juist in vergaderruimten waar veel gepraat wordt erg belangrijk weet ook de opdrachtgever van Binx. Zij hebben daarom Nyink ingeschakeld om de akoestiek in deze vergadercontainers te optimaliseren.

Akoestische plafondpanelen

Doordat er grote glazen wanden in de zeecontainers zijn aangebracht was het plafond de beste optie om de akoestiek te verbeteren. We hebben hier gekozen voor een akoestisch plafondpaneel waar achteraf de verlichting op gemonteerd kon worden. Deze akoestische plafondpanelen van ruim 5 meter lang zorgen voor voldoende demping van het stemgeluid tijdens intensieve vergaderingen.

Meer klanten waar we voor werken

Erik Weenink
Job Harmsen
Dave Lageschaar

Vakmanschap 2.0

Nyink is een jong bedrijf dat op een ambachtelijke manier met haar vak bezig is. Met ons team van vakmensen leveren we kwaliteitsproducten geheel afgestemd op de wensen van onze klant. Tijdens ons vijf jarig bestaan hebben we een breed scala innovatieve producten ontwikkeld die in meerdere Europese landen intensief gebruikt worden. In onze eigen productiefaciliteit in Groenlo is maatwerk eerder standaard dan uitzondering. Met onze anti spiekschermen, concentratieschermen, akoestische oplossingen en scheidingswanden spelen we in op duurzame productie van probleemoplossende producten.

Meer over Nyink & onze vakmensen