Plafondpanelen, bijna onzichtbaar en toch aanwezig.

Sinds 2018 is deze prachtige brouwerij met proeflokaal in bedrijf. Het proeflokaal is een gezellige horecagelegenheid, gevestigd in een statig pand met hoge plafonds. Hierdoor is er een prachtige sfeer gecreëerd in het pand, echter brengen die zelfde hoge plafonds en grote raampartijen met zich mee dat er veel galm was.

Om deze hinderlijke galm te verminderen is gekozen om plafondpanelen toe te passen in het Brouwersnös. Deze panelen zijn uitgevoerd in dezelfde kleuren als het plafond, waardoor ze als het ware opgaan in de omgeving en bijna onzichtbaar bevestigd zijn.

Meer klanten waar we voor werken

Erik Weenink
Job Harmsen
Dave Lageschaar

Vakmanschap 2.0

Nyink is een jong bedrijf dat op een ambachtelijke manier met haar vak bezig is. Met ons team van vakmensen leveren we kwaliteitsproducten geheel afgestemd op de wensen van onze klant. Tijdens ons vijf jarig bestaan hebben we een breed scala innovatieve producten ontwikkeld die in meerdere Europese landen intensief gebruikt worden. In onze eigen productiefaciliteit in Groenlo is maatwerk eerder standaard dan uitzondering. Met onze anti spiekschermen, concentratieschermen, akoestische oplossingen en scheidingswanden spelen we in op duurzame productie van probleemoplossende producten.

Meer over Nyink & onze vakmensen