Nieuw pand met akoestische uitdaging

Het Rotterdamse Forehand draait al bijna 30 jaar mee in de top van Nederlandse distributeurs binnen de IT-branche. Als totaaldistributeur op het gebied van network components & devices, staat Forehand in de markt bekend om haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, de inhoudelijke vakkennis en de hoge servicegraad.

Onlangs verhuisde Forehand naar een nieuw pand, ruim opgezet met grote kantoren. Bijkomend nadeel van deze overvloedige ruimte was dat de akoestiek te wensen overliet.

“Na een online zoektocht en bij meerdere partijen een offerte hebben aangevraagd voor geluidsschermen, was Nyink de eerste (en enige) die ons direct de volgende morgen persoonlijk benaderde. Na een goede inventarisatie konden de heren van Nyink ons van uitstekend advies voorzien en een passende offerte uitbrengen.  Er werd ontzettend goed met ons meegedacht en zelfs onze gewenste levertijd was geen enkel probleem. Alles is op tijd geleverd, keurig geplaatst en het afval werd netjes afgevoerd.”

 

Meer klanten waar we voor werken

Erik Weenink
Job Harmsen
Dave Lageschaar

Vakmanschap 2.0

Nyink is een jong bedrijf dat op een ambachtelijke manier met haar vak bezig is. Met ons team van vakmensen leveren we kwaliteitsproducten geheel afgestemd op de wensen van onze klant. Tijdens ons vijf jarig bestaan hebben we een breed scala innovatieve producten ontwikkeld die in meerdere Europese landen intensief gebruikt worden. In onze eigen productiefaciliteit in Groenlo is maatwerk eerder standaard dan uitzondering. Met onze anti spiekschermen, concentratieschermen, akoestische oplossingen en scheidingswanden spelen we in op duurzame productie van probleemoplossende producten.

Meer over Nyink & onze vakmensen