Optimale werkplek akoestiek

”In ons klant contact centrum werken gemiddeld 4 medewerkers die alle binnenkomende telefoontjes beantwoorden. Dagelijks worden hier tussen de 250 en 300 telefoontje beantwoord. Hierdoor was het daar heelal rumoerig. Een veel gehoorde klacht was dat het geluid de kamer ‘bleef hangen’. Na wat gegoogled te hebben kwamen we uit bij Nyink. Een bedrijf uit Berkelland dat zich heeft gespecialiseerd in o.a. werkplekafscheidingen.

Een telefoontje naar Nyink was snel gemaakt en zo kwam Peter Nijhuis naar Borculo om de mogelijkheden te bespreken. Na een korte bestudering van de werkplekken was snel duidelijk dat een wandbekleding snel een betere akoestiek zou opleveren. Tevens werd door Peter een lage scheidingswand tussen de werkplekken geadviseerd. Omdat dit voor de medewerkers even wennen was werd afgesproken dit even op proef te doen. Dit was geen probleem. Ook de aangeleverde motieven voor op de wanden waren snel gevonden en konden na een mailtje op de wanddoeken geprint worden.

Na een week of twee waren de wandpanelen klaar en konden door ons zelf gemonteerd worden. Een logische keuze gezien onze eigen technische dienst. Montage was met de bijgeleverde duidelijke handleiding geen probleem.
Meteen na montage is effect te merken. Het geluid blijft niet meer ‘rondzingen’. Voor de medewerkers betekende dit dat ze hun werk langere tijd geconcentreerd kunnen blijven doen. Ook hebben we besloten gebruik te gaan maken van de scheidingswand tussen de bureaus om een nog beter resultaat te halen.
Kortom. Wij zijn zeer tevreden over de expertise van Nyink. Een bedrijf waar je afspraken mee kunt maken.”

Meer klanten waar we voor werken

Erik Weenink
Job Harmsen
Dave Lageschaar

Vakmanschap 2.0

Nyink is een jong bedrijf dat op een ambachtelijke manier met haar vak bezig is. Met ons team van vakmensen leveren we kwaliteitsproducten geheel afgestemd op de wensen van onze klant. Tijdens ons vijf jarig bestaan hebben we een breed scala innovatieve producten ontwikkeld die in meerdere Europese landen intensief gebruikt worden. In onze eigen productiefaciliteit in Groenlo is maatwerk eerder standaard dan uitzondering. Met onze anti spiekschermen, concentratieschermen, akoestische oplossingen en scheidingswanden spelen we in op duurzame productie van probleemoplossende producten.

Meer over Nyink & onze vakmensen