In- en uitklapbaar spiekscherm

Landstede is één van de eerste gebruikers van ons Privascreen anti spiekscherm. Deze oplossing wordt gebruikt om tijdelijk een ruimte om te bouwen tot examenruimte. Het Privascreen is een in- en uitklapbaar scherm dat spieken bij de buurman hindert den de concentratie van de examenkandidaten bevorderd. Visuele afleidingsprikkels zijn een grote stoornis bij examenkandidaten en kunnen de score van de toets beïnvloeden. Met het Privascreen worden deze visuele prikkels beperkt.

Is het examen afgelopen, dan kan het schot in een handomdraai tussen de tafels worden weg geklapt. Door de gasdrukveer beweegt de plaat vloeiend omhoog en omlaag.

Meer informatie over het Privascreeen, klik hier.

Meer klanten waar we voor werken

Erik Weenink
Job Harmsen
Dave Lageschaar

Vakmanschap 2.0

Nyink is een jong bedrijf dat op een ambachtelijke manier met haar vak bezig is. Met ons team van vakmensen leveren we kwaliteitsproducten geheel afgestemd op de wensen van onze klant. Tijdens ons vijf jarig bestaan hebben we een breed scala innovatieve producten ontwikkeld die in meerdere Europese landen intensief gebruikt worden. In onze eigen productiefaciliteit in Groenlo is maatwerk eerder standaard dan uitzondering. Met onze anti spiekschermen, concentratieschermen, akoestische oplossingen en scheidingswanden spelen we in op duurzame productie van probleemoplossende producten.

Meer over Nyink & onze vakmensen