Craftsmanship in acoustic desk dividers

An important reason for using desk dividers is noise reduction. Many colleagues have a nuisance from each other during telephone conversations or mutual consultations. Especially when many people are working in a small space, noise nuisance plays a major role. The desk dividers from Nyink are equipped with a high-quality acoustic core, which reduces the noise nuisance of talking colleagues. The acoustic material that Nyink uses for the desk dividers consists of recycled jeans, which naturally have a very high acoustic value. This material is framed with an aluminum frame and finished with a luxurious upholstery.

The desk dividers are available in 6 colors but it is also possible to personalize the divider with your own print. The desk divider is clipped to the table top of the desk using clip brackets. We use a large number of standard sizes, but customization is no problem and no additional costs are charged for this. With our desk divider you are assured of a good solution for a very competitive price.

More about our solutions

Possible desk dividers

Desk-up screen

De werkplekken op het kantoor worden vaak geteisterd door een overmaat van beweging en geluid. Hierdoor worden medewerkers snel afgeleid, waardoor de productiviteit daalt. Het is erg belangrijk om rustige werkplekken te creëren, waar zowel de visuele prikkels als de geluidsprikkels op een acceptabel niveau zijn. Een desk-up screen kan hier uitkomst bieden.

Een desk-up screen is een akoestisch paneel dat op een bureau of tafel geplaatst wordt waardoor zowel een visuele- als een akoestische afscheiding ontstaat. De visuele afscheiding is gewenst om de uitstraling op het kantoor te verbeteren. Door het desk-up screen te plaatsen zijn de werkbladen van het bureau afgeschermd, waardoor een rustige uitstraling gerealiseerd wordt. Daarnaast zorgt het desk-up screen ook voor een verbetering van de concentratie van de gebruiker, aangezien hij of zij minder beweging in het kantoor ervaart. Beweging is namelijk één van de grootste afleidingsfactoren op het kantoor, net als geluid. Een goed desk up screen heeft ook een goede akoestische werking, waardoor een deel van het omgevingsgeluid wordt gedempt. Daarnaast zorgt een goede akoestische desk-up screen ook voor een geluiddemping van het geluid dat door de gebruiker zelf geproduceerd wordt. De desk-up screens van Nyink hebben hoogwaardige akoestische waardes, aangezien de vulling van de desk-up screens bestaat uit 40mm dik materiaal dat vervaardigd is uit gerecycled katoen. Dit katoen heeft van nature een zeer hoge geluidsabsorberende werking. Het akoestische materiaal is verwerkt in een aluminium frame dat is afgewerkt met een luxe Lucia stoffering of een stoffering met een opdruk naar keuze. De desk-up screen van Nyink is in alle maatvoeringen te verkrijgen en schadevrij te monteren middels bureauklemmen.

Nyink biedt kwalitatief hoogwaardige desk-up screens voor een zeer aantrekkelijke prijs. Flexibiliteit en klant specifiek produceren zijn kernwaardes van Nyink, kijk voor de mogelijkheden van desk-up screens op bij een van de producten hieronder, of voor andere akoestische oplossingen