Reactie gebruikers

‘‘Kwalitatief goede producten uitermate geschikt voor kinderen met ADHD, autisme of concentratieproblemen.” (Marco)

”Snel en gemakkelijk op de tafels te bevestigen! Nemen weinig ruimte in beslag, kunnen tegen de tafel gezet worden wanneer het scherm niet in gebruik is. De concentratieschermen kunnen tegen een stootje en zijn duurzaam. Het scherm sluit niet helemaal aan de zijkanten, waardoor kinderen links en rechts nog afleiding hebben. Je kunt het scherm wel naar voren schuiven. Kinderen ervaren het scherm als prettig. Ze vragen er zelf om tijdens de verwerking van de lesstof of bij toetsen.” (BS de Talisman)

‘‘Prima product, maar de zijkanten hadden voor onze situatie nog iets langer gemogen.” (Gertjan Bakker)

‘‘Doordat het scherm erg licht is kan mijn zoon het scherm zelf transporteren. Het scherm is iets aan de grote kant, maar het materiaal en de kleuren zijn goed. Door voor de hippe kleur groen gekozen te hebben vindt mijn zoon het niet erg om zijn scherm te gebruiken. Aandachtiger werken lukt zeker. Een draagtas zou nog een mooie aanvulling zijn op het product. Over het algemeen was de service met Nyink goed en snel, ook de levering vond snel plaats.” (Lieve Willems)

‘‘Een prima product, prima gewicht met een rustgevende kleur. De kwaliteit is goed en de leerling heeft profijt van het concentratiescherm.” (Caroline Boumans)

‘‘Ze zijn licht en dus gemakkelijk inzetbaar. Ze zijn ook gezellig en niet opvallend uitgevoerd.” (SBO de Boemerang)

 

”Ik heb het concentratiescherm aangeschaft i.v.m. een opleiding waarvoor ik in grote groep schriftelijke examens moet afleggen. Het scherm helpt me om visuele en auditieve prikkels buiten te houden (in combinatie met oordoppen), zodat ik me beter kan concentreren op mijn examen. Tot nog toe positieve ervaringen en ook mijn docenten reageerden positief en geïnteresseerd.” (particulier)

”Geluidloos en kleurig. Het scherm geeft rust en creëert een eigen plek.” (vrije School Zwolle)

”Een handig hulpmiddel voor onze kleine stuiterballetjes.” (SBO Pluryn)

”Zeer hanteerbare concentratieschermen door het lichtgewicht materiaal.” (SBO Kentalis Amsterdam)

”Goede, snelle service. Zeer aan te bevelen.” (Basisschool Loeswijk)

”Het concentratiescherm geeft veel rust en zorgt voor een betere concentratie van onze leerlingen. Door het materiaal en de kleurkeuze voelt de leerling zich op zijn gemak.” (Intermetzo Zutphen)

”Het concentratiescherm helpt leerlingen en leerkrachten om een goede werksfeer in de klas te creëren waarbij leerlingen zelf verantwoordelijkheid kunnen nemen om hun concentratie te verbeteren.” (SBO de Brug)

”Het is voor ons team een uitdaging onderwijsondersteunende middelen te ontdekken om onze leerlingen te helpen. Jullie concentratiescherm was zo’n vondst.” (SBO het Avontuur)